Vine sfârșitul lumii: roșiile de la un supermarket s-au stricat după doar două săptămâni!
Tragedia este cu atât mai mare cu cât, de obicei, roșiile de la supermarket rezistă chiar ceva mai mult decât plasticul din care sunt făcute lădițele. Mai întâi se scofâlcesc lădițele și abia după aia, la 20-30 de ani, încep să cedeze și roșiile.
Nu e bine.
@Darie : să ştii că inima de bou nu este o minciună romaneasca dar dacă cumperi de la "ţaranii" din piaţă (pe cei autentici nu prea îi mai găseşti pe acolo) din care fac parte şi ăia care stau la etajul 10 şi vând brânză de Sibiu, si sunt foarte mulţi fraieri care cumpară si se miră ca vai ce bună este, daca aia este bună, cea din vârful muntelui ce fel mai este ???!!! dar ce sa le faci mai buna este aia din varful blocului .Şi inca ceva o roşie care este intr-adevar coaptă nu va fi tare in vecii vecilor, alea care iţi sparg capul capul sunt date cu tot felul de porcarii ca cea menţionata de tine, acest lucru fiind valabil pentru toate fructele şi legumele şi nu numai.